In de tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker stond er met Quick Boys tegen Rijnsburgse Boys meteen een fijne derby op het programma. In de Hekken was erbij om de 0-2 overwinning van Rijnsburgse Boys vast te leggen, maar we keken uiteraard vooral naar alles wat er rondom het veld gebeurde.

Voor meer inhoudelijke informatie over de wedstrijden verwijzen we je graag door naar de websites van Rijnsburgse Boys en Quick Boys, dat we uiteraard weer bedanken voor de gastvrijheid!

Sander Wesdijk
Mijn naam is Sander Wesdijk en ik heb een passie voor voetbal, reizen en fotografie. In het weekend volg ik meestal mijn club Excelsior achterna, maar ik ben ook vaak bij een obscure wedstrijd te vinden in bijvoorbeeld Polen of Israël. Tijdens wedstrijden vind ik het schitterend om de emoties van de supporters vast te leggen met mijn camera. Deze foto's wil ik graag met jullie delen!

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.