Redacteuren

We zijn bij In de Hekken altijd op zoek naar versterking van de redactie, dus als jij denkt dat je van toegevoegde waarde kan zijn voor de site ben je van harte welkom om mee te schrijven. Er zijn dan wel twee voorwaarden waaraan je moet kunnen voldoen:

  1. Je kunt schrijven.
  2. In de Hekken is clubneutraal en daarom verwachten van je dat jij dit als je stukken schrijft ook bent. Natuurlijk mag je over je eigen club schrijven, maar je moet er rekening mee houden dat deze site niet alleen door je eigen medesupporters wordt gelezen.

Social Media

Toen we in 2010 begonnen stond Social Media zoals we die nu kennen en gebruiken nog in de kinderschoenen, maar inmiddels zijn platformen als Instagram, Facebook, Twitter en YouTube bijna net zo belangrijk als de site zelf. Ben jij een uitblinker op social media en leef je supporterscultuur (absolute voorwaarde) dan is In de Hekken misschien wel wat voor jou.

Wat we te bieden hebben

Een mooi podium om te laten zien wat je in huis hebt. Je krijgt een eigen profiel waarin ruimte is om wat over jezelf te vertellen en waar ook plek is voor links naar je persoonlijke website en je social media profielen. Als je een studie doet op journalistiek gebied dan is het redacteurschap bovendien een mooie aanvulling op je CV. We overdrijven niet als we zeggen dat in de afgelopen 12 jaar heel veel van onze redacteuren mooie stappen hebben gemaakt in hun journalistieke carrière (van Vice Sports tot de landelijke dagbladen).

Interesse?

Mail ons via [email protected] als het je leuk lijkt om mee te werken aan de site!