Adverteren

Ben je op zoek naar dé plek om je merk te promoten bij een grote groep enthousiaste en trouwe voetbalsupporters? In de Hekken is precies wat je zoekt! Ons platform is de ideale plek om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij honderdduizenden supporters uit Nederland en België.

Over In de Hekken

In de Hekken is al sinds 2010 hét platform voor voetbalsupporters en voetbalcultuur. Onze website heeft geen winstoogmerk en wordt onderhouden door enthousiaste vrijwilligers. We zijn gek op alles wat met de periferie van het spelletje te maken heeft. Samen leggen we de wereld van fanatieke supporters vast in boeiende artikelen, foto’s en video’s van nationale en internationale wedstrijden.

Waarom adverteren op In de Hekken?

Natuurlijk draait In de Hekken op de passie van onze vrijwilligers, maar we hebben wel wat kosten te dekken. Denk aan website ontwikkeling, onderhoud, webhosting en fotodatabases. Door bij ons te adverteren, help je ons om deze kosten te betalen én krijg je de kans om een band op te bouwen met onze grote groep volgers.

Wat hebben we te bieden?

We hebben allerlei manieren om jouw merk in de spotlight te zetten, zoals display-advertenties, gesponsorde content en social media-campagnes (mits heel erg gericht op onze doelgroep en met voordeel voor de doelgroep).

Neem contact met ons op om de advertentiemogelijkheden op In de Hekken te bespreken en ontdek hoe we je kunnen helpen je doelgroep te bereiken en je naamsbekendheid te vergroten.

Interesse of vragen? Stuur ons een mailtje op [email protected] en je krijgt binnen een dag antwoord van ons!