In de Hekken - Eternal Derby

Al 10 jaar toonaangevend

In de Hekken is opgericht in 2010 door enkele fanatieke voetbalsupporters en is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot dé toonaangevende website op het gebied van voetbal- en supporterscultuur in Nederland en België. De site begon ooit als tegengeluid tegen het moderne voetbal en ondanks dat we nog steeds graag tegen repressie en doorgedreven commercie ageren, zijn we de laatste jaren vooral een platform geworden waarin we een ode brengen aan de echte supporter en onze heerlijke eigen cultuur. Het voetbal weer echt van het volk maken gaat niemand meer lukken, laten we daarom vooral koesteren wat we nog hebben. Voor onszelf, maar zeker ook voor al die jongelingen die opgroeien in dertien-in-een-dozijn-stadions waar marketingmannetjes die gespecialiseerd zijn in klantbeleving het voor het zeggen hebben.

Aantallen tellen niet, maar toch…

Onze website trekt jaarlijks ongeveer 1,5 miljoen bezoekers en we maken momenteel weer een enorme groeispurt door. Daarnaast hebben we op social media +/- 80.000 supporters en groeien we ook op dat vlak stevig door. De redactie van onze website bestaat momenteel uit een vijftiental enthousiaste en ambitieuze redacteuren die allen hun eigen specialisme hebben en vol overgave samenwerken om de site beter te maken.

Geen winstoogmerk

In de Hekken heeft geen winstoogmerk, maar af en toe zal je een banner of commerciële link tegenkomen omdat het onderhouden, hosten, foto’s van persagentschappen plaatsen en het verbeteren van ons platform constante investeringen vragen. Om die reden hebben we ook onze eigen In de Hekken Shop waar we kleding verkopen van o.a. COPA Football en PGWEAR. Hoe beter dat gaat, hoe makkelijker wij deze site reclamevrij kunnen houden, dus support ons als je ons graag leest!