Al bijna 10 jaar toonaangevend

In de Hekken is opgericht in 2010 door enkele fanatieke voetbalsupporters en is in bijna 10 jaar tijd uitgegroeid tot dé toonaangevende website op het gebied van voetbal- en supporterscultuur in Nederland en België. De site begon ooit als tegengeluid tegen het moderne voetbal en ondanks dat we nog steeds graag tegen repressie en doorgedreven commercie ageren, zijn we de laatste jaren vooral een platform geworden waarin we een ode brengen aan de echte supporter en onze heerlijke eigen cultuur. Het voetbal weer echt van het volk maken gaat niemand meer lukken, laten we daarom vooral koesteren wat we nog hebben. Voor onszelf, maar zeker ook voor al die jongelingen die opgroeien in dertien-in-een-dozijn-stadions waar marketingmannetjes die gespecialiseerd zijn in klantbeleving het voor het zeggen hebben.

Aantallen tellen niet, maar toch…

Onze website trekt jaarlijks ongeveer 1,5 miljoen bezoekers en we maken momenteel weer een enorme groeispurt door met maanden van gemiddeld 200.000 bezoekers gemiddeld. Daarnaast hebben we op social media +/- 70.000 supporters en groeien we ook op dat vlak stevig door. De redactie van onze website bestaat momenteel uit een vijftiental enthousiaste en ambitieuze redacteuren die allen hun eigen specialisme hebben en vol overgave samenwerken om de site beter te maken.

Geen winstoogmerk

In de Hekken heeft geen winstoogmerk, maar af en toe zal je een banner of commerciële link tegenkomen omdat het onderhouden, hosten, foto’s van persagentschappen plaatsen en het verbeteren van ons platform constante investeringen vragen. Het is voor het voortbestaan van onze site cruciaal om een aantal adverteerders toe te laten die ons helpen om de kosten die we moeten maken te kunnen dekken. Heb je interesse om een steentje bij te dragen door middel van een advertentie dan staan wij open voor samenwerking. Neem voor vragen over advertenties contact op met Martijn Benjamin via Linkedin of via martijn@indehekken.net.