Over ons

idh2011In de Hekken  is een initiatief van enkele fanatieke voetbalsupporters die het vroeger gewoon een stuk leuker vonden. Een biertje drinken, zonder kaartje in de trein naar een uitwedstrijd, lekker in de hekken hangen, een beetje gek doen en je club hartstochtelijk aanmoedigen; dat was het echte supportersleven. Tegenwoordig ligt het allemaal wat moeilijker en is het eigenlijk overleven geblazen voor de echte supporters. In de Hekken brengt een doorlopende ode aan de voetbalsupporter en kijkt tevens kritisch naar diegenen die het leven van “ons soort jongens” onmogelijk maken.

In de Hekken is club neutraal en supporters van alle clubs zijn hier welkom. Omdat wij zelf niet het hele internet in de gaten kunnen houden nodigen we jullie ook van harte uit om interessante links met ons te delen. Mail (of reageer op Twitter –> @indehekken) ons als je iets tegenkomt dat hier niet zou misstaan.

De redactie

Martijn Benjamin

Martijn Benjamin

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Doet in het dagelijks leven iets met webdesign.


Martijn M.

Martijn M.

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.


stadiongebod

Stadiongebod schrijft op zijn eigen site over wat is geweest, nog komt maar vooral altijd blijft en gaat dat vanaf nu ook doen voor In de Hekken.


Lieuwe van der Molen

Lieuwe van der Molen

Voetbalromanticus. Liefhebber van de Engelse ambiance. Interesse in voetbalmuziek. Verzot op derby's en sportgeschiedenis in het algemeen.


Jan Bartosik

Jan Bartosik

"Als vurig Berchem Sport-aanhanger, zweert Jan bij met mos overwoekerde staanplaatsen en bouwvallige zittribunes. Wie de Champions League wint is van ondergeschikt belang als Club Luik naar Tilleur moet of wanneer Racing Mechelen maar weer eens bijna failliet lijkt te gaan. Oldskool Football boven alles."


Jan-Pieter Westing

Jan-Pieter Westing

In het dagelijks leven actief als fan van FC Groningen. Daarnaast een studie volgend om leerkracht te worden in het basisonderwijs. Amateur voetbal is het mooiste wat er is. Actief in de reserve zesde klasse en coach/trainer van de F1. Geniet van de sfeer op tribunes en alles er omheen.


Niels Verzijlberg

Niels Verzijlberg

Niels Verzijlberg is momenteel student SPECO Sportcommunicatie. Heeft al jaren een seizoenkaart van Willem II en is daarnaast een fervent aanhanger van Manchester City. Is gek van voetbal in het algemeen en probeert zoveel mogelijk wedstrijden in binnen- en buitenland te bezoeken. Met als doel om ooit ‘The 92’ te voltooien. Daarnaast is Niels lid van de Nederlandse Manchester City supportersclub en verricht voor de supportersclub verschillende werkzaamheden. Houdt ook de In de Hekken Facebook-pagina bij.


David Schulpen

David Schulpen

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend begeef ik me in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw. Sinds 2014 bezoek ik ook ruim de helft van de uitwedstrijden van Fortuna. Naast Fortuna heb ik ook grote passie voor alles rondom het voetbal. Waarbij ik het name kan genieten van de emoties op de tribunes. Twee dingen die ik leuk vind: voetbalcultuur en schrijven, kan ik combineren met het schrijven voor In de Hekken.


Levy van Gorp

Levy van Gorp

Sfeer en passie is zijn drijfkracht, stadions zijn thuis. Levy houdt het liefst van 90 minuten gezang, pyro en oude stadions. Ondertussen heeft hij al zo'n 300 stadions bezocht in meer dan 30 landen en blogt hier over op zijn eigen weblog. Heeft een abonnement op Royal Antwerp Football Club en Borussia Dortmund.


Brian Wijker

Brian Wijker

Naast fanatiek aanhanger van AZ en Arsenal, vooral liefhebber van alles wat het voetbal mooi maakt. Heeft als voornemen zoveel mogelijk internationale clubs en wedstrijden te bezoeken om de plaatselijke voetbalsfeer te pijlen. Brian is naast redacteur voor In de Hekken ook werkzaam bij AZFanpage en de Nederlandse Arsenal Fanclub.


Luuk Oost

Luuk Oost

Wraakzuchtige ex- speler van GVAV Rapiditas 7. Nu zonder illusies op de tribune, gegrepen door strijd, schoonheid, voetbal in zwart wit en de rusteloze stedelijke psyche. Van beroep tekstbeperker, zoekt de bekoring van de splijtende pass.


Mark Boninsegna

Mark Boninsegna

Mark Boninsegna is vanaf zijn geboorte Feyenoordsupporter. Het was dat, of te vondeling gelegd worden. Heeft sinds 20 jaar een seizoenkaart en gaat minimaal één keer per jaar naar zijn favoriete Italiaanse club Hellas Verona. Hij heeft een zwak voor oude stadions waar “de pijn” vanaf straalt. Verder is hij gemeentedichter van Lansingerland en poëzieambassadeur van bibliotheek Oostland.