In de actualiteit

Update: toch supporters bij Dinamo Tbilisi-Feyenoord

In de Hekken Shop

De UEFA heeft een straf uitgedeeld aan Dinamo Tbilisi. Er mogen volgende week geen supporters aanwezig zijn bij de wedstrijd tegen Feyenoord. Het ziet ernaar uit dat dus ook supporters van Feyenoord de tribune niet zullen mogen betreden voor de return van de derde voorronde in de Europa League. Feyenoord adviseert supporters via de website nadrukkelijk om geen reis te boeken. 

Dinamo Tbilisi-Feyenoord

De reden van de straf is tot nu toe onbekend. Voor Feyenoord supporters startte de kaartverkoop vanochtend, maar gezien de maatregel van de UEFA is deze per direct stopgezet door Feyenoord. De club belooft de supporters die al wel een kaart hebben gekocht contact met ze op te nemen. Opmerkelijk is dat de UEFA nog niet heeft gecommuniceerd waarom de wedstrijd volgende week donderdag zonder publiek zal worden gespeeld.

Feyenoord won vorige week met 4-0 in de eigen Kuip.

https://twitter.com/Feyenoord/status/1159466817536086017

Update: Feyenoord heeft het voor elkaar gekregen. Samen met FSV De Feijenoorder hebben ze ervoor gezorgd dat 140 supporters het stadion in kunnen. Een mooi voorbeeld voor andere clubs.

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Eindredacteur bij In de Hekken. Studeert Journalistiek om continu met voetbal, maar vooral de daarbij horende randzaken, bezig te mogen zijn. Heeft een voorliefde voor kleine dorpsclubs, stokoude tribunes en bomvolle uitvakken. Hoopt dat kunstgras ooit in zijn geheel zal verdwijnen.
Ook leuk om te lezen...
ColumnsIn de actualiteit

Feyenoord: gaan investeerders het verschil maken?

In de actualiteit

Dit was 2020: Royal Antwerp FC

In de actualiteitIn gesprek met

In gesprek met: Royston Drenthe, "Daar kreeg ik mijn eerste adrenaline kick als speler"

In de actualiteit

Terugblik op mooie Europese avonden