Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

Dynamo Dresden in Berlijn, nog even nagenieten

Het is ondertussen al bijna een week geleden, maar het blijft een bizarre en fascinerende avond. De loting van de DFB Pokal koppelde Hertha BSC en Dynamo Dresden aan elkaar. Die Alte Dame uit Berlijn verkoopt het ruime Olympisch Stadion bijna nooit uit. Dat hoef je de bezoekers uit Dresden geen twee keer te zeggen. Zij namen zo veel uitkaarten af als maar mogelijk was. En dat kwam uiteindelijk op het gestoorde aantal van ruim 35.000 supporters. Vijfendertigduizend uitsupporters! Een ongekende volksverhuizing die zelfs voor Duitse begrippen nauwelijks te evenaren is. Tijd om dus alsnog wat lekkere foto’s en filmpjes op een rij te zetten.

Foto’s door Unterwegs_in_sachen_fussball & FC Biergarten

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Over de schrijver

Geboren in 1996 en een leven lang verliefd op N.E.C. en voetbal in het algemeen. Helemaal gek van groundhoppen, vergane glorie en amateurvoetbal. Actief als zeer matige spits in de reserve vijfde klasse.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Hertha BSC herdenkt Berlijnse Muur op indrukwekkende wijze

  In de actualiteit

  No Pyro No Party: HSV - Dynamo Dresden

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 43)

  In de actualiteit

  Mei 2017: Mooie dag Rotterdamse voetbal, Football Army Dynamo Dresden