In de actualiteit

Dynamo Dresden in Berlijn, nog even nagenieten

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Het is ondertussen al bijna een week geleden, maar het blijft een bizarre en fascinerende avond. De loting van de DFB Pokal koppelde Hertha BSC en Dynamo Dresden aan elkaar. Die Alte Dame uit Berlijn verkoopt het ruime Olympisch Stadion bijna nooit uit. Dat hoef je de bezoekers uit Dresden geen twee keer te zeggen. Zij namen zo veel uitkaarten af als maar mogelijk was. En dat kwam uiteindelijk op het gestoorde aantal van ruim 35.000 supporters. Vijfendertigduizend uitsupporters! Een ongekende volksverhuizing die zelfs voor Duitse begrippen nauwelijks te evenaren is. Tijd om dus alsnog wat lekkere foto’s en filmpjes op een rij te zetten.

Foto’s door Unterwegs_in_sachen_fussball & FC Biergarten

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Lars Smit
Over de schrijver

Geboren in 1996 en een leven lang verliefd op N.E.C. en voetbal in het algemeen. Helemaal gek van groundhoppen, vergane glorie en amateurvoetbal. Actief als zeer matige spits in de reserve vijfde klasse.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn gesprek met

  In gesprek met: Sylvano Comvalius

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de actualiteit

  Hertha BSC herdenkt Berlijnse Muur op indrukwekkende wijze