In de videotheek

Kippenvel: Dynamo Dresden – Schalke 04

Dynamo Dresden fans

Al eerder zag je voor de eerste ronde van de DFB Pokal een mooie reportage voorbij komen. De echte kraker stond gisteren op het programma: Dynamo Dresden moest het in eigen huis opnemen tegen de ‘grotere’ tegenstander Schalke 04. In een ware heksenketel verloor Schalke 04 met 2-1 van de club uit Dresden. Wat dat voor mooie momenten oplevert, laat onderstaande filmpje zien. De reactie van het fanatieke Dynamo Dresden publiek op beide doelpunten kun je zien op minuut 2:19 en minuut 3:35. Wat er vanaf minuut 5:13 gebeurt is Kip-pen-vel. Geniet!

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Dynamo Dresden in Berlijn, nog even nagenieten

  Duitsland

  Energie Cottbus Beker: kraker tegen Bayern

  In de actualiteit

  Dortmund ziet titel verdwijnen na pijnlijk verlies in Kohlenpott-derby

  In de actualiteit

  Degradant HSV bereikt Halve Bekerfinale