In de geschiedenisboeken

De oude doos: De bekerfinale van ’87

Nadat de competitiewedstrijd tussen FC Den Haag en Ajax in het seizoen 1986/1987 compleet uit de hand liep zaten de beleidsbepalers met de handen in het haar toen beide clubs het tegen elkaar op moesten nemen in de bekerfinale. Er was geen burgemeester te vinden in Nederland die deze wedstrijd wilde organiseren en daarom moest er in Den Haag wat geregeld worden. De wedstrijd moest worden gespeeld bij daglicht en alleen de Zuidtribune was geopend. De NOS was aanwezig om de aanwezige supporters te filmen en te interviewen. De wedstrijd zelf werd na verlenging met 2-4 gewonnen door de Amsterdammers.

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Gogme United
Over de schrijver

Gogme United is het alter-ego van Marcel Stephan (Amsterdam 1964), Ajacied sinds 1976 en daarmee hekkenhanger pur-sang. Verantwoordelijk voor onder andere onze literaire rubriek In de boeken Naast In de Hekken schrijft Marcel artikelen op z'n weblog Gogme United en is hij de oprichter/eigenaar van Gogme Web Services
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  AZ keert terug op 'holy ground' met bloedstollende ontknoping

  In de actualiteit

  Emotioneel eerbetoon aan overleden ADO-supporter

  België & NederlandIn de actualiteitIn de fotoreportages

  HSV Hoek morele winnaar in bekercompetitie

  In de videotheek

  De charme van de beker