In de geschiedenisboeken

De oude doos: De bekerfinale van ’87

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Nadat de competitiewedstrijd tussen FC Den Haag en Ajax in het seizoen 1986/1987 compleet uit de hand liep zaten de beleidsbepalers met de handen in het haar toen beide clubs het tegen elkaar op moesten nemen in de bekerfinale. Er was geen burgemeester te vinden in Nederland die deze wedstrijd wilde organiseren en daarom moest er in Den Haag wat geregeld worden. De wedstrijd moest worden gespeeld bij daglicht en alleen de Zuidtribune was geopend. De NOS was aanwezig om de aanwezige supporters te filmen en te interviewen. De wedstrijd zelf werd na verlenging met 2-4 gewonnen door de Amsterdammers.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Gogme United
Over de schrijver

Gogme United is het alter-ego van Marcel Stephan (Amsterdam 1964), Ajacied sinds 1976 en daarmee hekkenhanger pur-sang. Verantwoordelijk voor onder andere onze literaire rubriek In de boeken Naast In de Hekken schrijft Marcel artikelen op z'n weblog Gogme United en is hij de oprichter/eigenaar van Gogme Web Services
  Ook leuk om te lezen...
  Support vanuit het buitenland

  Support vanuit het buitenland #9: Bradley uit Halifax

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: ADO Europa in!

  In de actualiteit

  35.000 Tukkers on tour: Wil de laatste het licht uitdoen?