FotoreportagesVoetbal in België

We zijn weer begonnen (UPDATE!)

Het is toch ondertussen al weer twee weken dat wij ons laatste verslag plaatsten van een toffe amateurpot. Hoog tijd dus dat die verdomde zomerstop eens klaar is. Gelukkig zijn langzaamaan de eerste trainingen weer aan het beginnen. En dat is, bij de meeste clubs, een ideaal moment om lekker wat pyo af te steken en het seizoen sterk te beginnen!

FC Den Bosch supporters zijn het seizoen heel hard gestart met zijn allen. Hoewel er niet mega veel supporters aanwezig waren, waren de mensen die er waren wel verantwoordelijk voor onderstaande pyro.

Voor de verandering mocht ook hetzelfde gezegd worden bij Feyenoord. De supporters mochten zowaar een pyroshowtje geven in De Kuip. Iets waar ook gretig gebruik van werd gemaakt door het twitteraccount van de club zelf. Voor meer beelden van deze training: KLIKKEN!

Ook het twitter-account van De Graafschap is niet vies van een paar secondes pyro in de aftermovie. Dit gaat de KNVB niet leuk vinden…

Ook in Tilburg hebben ze duidelijk zien in het aankomende seizoen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eerste oefenwedstrijd van Willem II! #WillemII #NoPyroNoParty

Een bericht gedeeld door Dutchultrasfanatics! (@dutchultrasfanatics) op

Voor de update was deze er even tussendoor geschoten, maar de mannen van FEU Zwolle waren ook zeer succesvol actief op hun eerste training!

Iets Noordelijker is het ondertussen ook bij Heerenveen gezellig!

In Eindhoven vond de politie het ondertussen allemaal iets minder gezellig, getuige onderstaande tweet.

En zo was er ook bij Go Ahead Eagles wat moois aanwezig op de eerste training. En gelukkig was vriend van de site Han Balk daar weer bij om een paar mooie foto’s te schieten!

In Nijmegen lag de toon ondertussen een stukje negatiever. Wat daar vooral opviel was het doek gericht aan vleugelspelers Brahim Darri, die tijdens de winterstop een foto op Instagram plaatste in een shirt van Vitesse. Met hartje over het logo. Vandaar dat de NEC-supporters vandaag dus kwamen met een doek: Darri, rot op. Judas!

Bij datzelfde Vitesse hadden ze ondertussen mooie pyro op hun eerste training.

Ook bij Emmen viel de pyro lekker in de smaak. Zelfs bij de club! Want op het officiële Twitter account kwam gewoon te staan dat de eerste training erg geslaagd was. En dat natuurlijk gewoon met een foto van de gebruikte pyro erbij. Zo kan het ook!

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %