Schrijf mee

We zijn bij In de Hekken altijd op zoek naar versterking van de redactie, dus als jij denkt dat je van toegevoegde waarde kan zijn voor de site ben je van harte welkom om mee te schrijven. Er zijn dan wel twee voorwaarden waaraan je moet kunnen voldoen:

1. Je kunt schrijven.
2. In de Hekken is club neutraal en daarom verwachten van je dat jij dit als je stukken schrijft ook bent. Natuurlijk mag je over je eigen club schrijven, maar je moet er rekening mee houden dat deze site niet alleen door je eigen medesupporters wordt gelezen.

Wat we te bieden hebben
Een mooi podium om te laten zien wat je in huis hebt. Je krijgt een eigen profiel waarin ruimte is om wat over jezelf te vertellen en waar ook plek is voor links naar je persoonlijke website en je social media profielen. Als je een studie doet op journalistiek gebied dan is het redacteurschap bovendien een mooie aanvulling op je CV.

Social Media redacteuren

Omdat Social Media een steeds belangrijkere rol in begint te nemen naast de website zijn we ook op zoek naar social media redacteuren. Is een uitgebreid stuk voor een website schrijven niets voor je, maar volg je alles wat er gebeurt en zou je dat met alle voetbalsupporters in Nederland en België willen delen, dan zijn we ook op zoek naar jou.

Mail ons via info@indehekken.nl als het je leuk lijkt om mee te werken aan de site!