Actueel

Eerste Training Feyenoord is terug!

De afgelopen seizoenen hebben supporters van Feyenoord het zeer regelmatig met elkaar aan de stok gehad. De club is doodziek en geeft niets om de supporters. Gelukkig lijkt er na jaren weer wat licht aan het einde van de tunnel. De eerste training van Feyenoord leeft weer!

De eerste training van Feyenoord was een prachtige traditie. Spelers kwamen na een zomer weer terug bij de club. Tienduizend supporters verwelkomden hun helden op het trainingsveld. Helaas is die traditie door de club teniet gedaan door strenge regels rondom vuurwerk. Gelukkig zijn Feyenoord en supporters weer in gesprek. Dat leverde direct fraaie beelden op rondom de eerste openbare training.

Overigens ook een prachtig voorbeeld van hoe clubs kunnen omgaan met de strenge regels rondom vuurwerk. Clubs en supporters dienen de grenzen op te zoeken van de regelgeving, dit is ook wat er in het supporterscongres is besproken. 

https://twitter.com/Feyenoord/status/1145258465528602625?s=19

Op FR12 staan meer foto’s en video’s.

 

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %