In de actualiteit

Eerste Training Feyenoord is terug!

Eerste training Feyenoord
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De afgelopen seizoenen hebben supporters van Feyenoord het zeer regelmatig met elkaar aan de stok gehad. De club is doodziek en geeft niets om de supporters. Gelukkig lijkt er na jaren weer wat licht aan het einde van de tunnel. De eerste training van Feyenoord leeft weer!

De eerste training van Feyenoord was een prachtige traditie. Spelers kwamen na een zomer weer terug bij de club. Tienduizend supporters verwelkomden hun helden op het trainingsveld. Helaas is die traditie door de club teniet gedaan door strenge regels rondom vuurwerk. Gelukkig zijn Feyenoord en supporters weer in gesprek. Dat leverde direct fraaie beelden op rondom de eerste openbare training.

Overigens ook een prachtig voorbeeld van hoe clubs kunnen omgaan met de strenge regels rondom vuurwerk. Clubs en supporters dienen de grenzen op te zoeken van de regelgeving, dit is ook wat er in het supporterscongres is besproken. 

Op FR12 staan meer foto’s en video’s.

 

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen 2019-2020

  Dit is de mooiste vuurwerkactie van het seizoen 2019-2020

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de Boeken

  Dit is De Kuip

  In de actualiteit

  FC Twente moest na de vuurwerkramp 'gewoon' voetballen