In de actualiteit

Eerste Training Feyenoord is terug!

Eerste training Feyenoord

De afgelopen seizoenen hebben supporters van Feyenoord het zeer regelmatig met elkaar aan de stok gehad. De club is doodziek en geeft niets om de supporters. Gelukkig lijkt er na jaren weer wat licht aan het einde van de tunnel. De eerste training van Feyenoord leeft weer!

De eerste training van Feyenoord was een prachtige traditie. Spelers kwamen na een zomer weer terug bij de club. Tienduizend supporters verwelkomden hun helden op het trainingsveld. Helaas is die traditie door de club teniet gedaan door strenge regels rondom vuurwerk. Gelukkig zijn Feyenoord en supporters weer in gesprek. Dat leverde direct fraaie beelden op rondom de eerste openbare training.

Overigens ook een prachtig voorbeeld van hoe clubs kunnen omgaan met de strenge regels rondom vuurwerk. Clubs en supporters dienen de grenzen op te zoeken van de regelgeving, dit is ook wat er in het supporterscongres is besproken. 

Op FR12 staan meer foto’s en video’s.

 

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  ColumnsIn de actualiteit

  Feyenoord City: het beste voor Goldman Sachs

  In de actualiteit

  Feyenoord In De Hekken

  In de actualiteit

  Fer terug naar Feyenoord

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: Feyenoord