In de actualiteit

Waldhof Mannheim na 16 jaar terug in het betaalde voetbal

supporters van Waldhof Mannheim

Waldhof Mannheim mag zich na 16 jaar weer een profclub in het betaald voetbal noemen. De club won van Wormatia Worms en kan zodoende niet meer ingehaald worden. Zodoende belooft het een prachtig Duits voetbaljaar te worden: immers promoveerde ook Union Berlin naar de Bundesliga.

De laatste jaren werd het wel vaker kampioen van de Regionalliga SĂĽdwest. Echter verloor de club altijd de promotie play-offs. Zo ook vorig seizoen, toen het verloor van KFC Uerdingen. Sinds dit seizoen heeft de Regionalliga SĂĽdwest een status waarmee de kampioen direct promoveert naar de 3.liga. Een geweldig seizoen zorgt ervoor dat Waldhof Mannheim zich weer een profclub mag noemen. Na de wedstrijd tegen Wormatia Worms zorgden de supporters voor een prachtige pitch invasion.

 

 

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Stefan van Leeuwen
Over de schrijver

Stefan is gek op Feyenoord en de Kuip, hij staat (!) op de Noordzijde en is zeer regelmatig aanwezig in de uitvakken. Bovendien is hij regelmatig aanwezig bij de amateurderby's in ons land en schrijft o.a. de serie ''Ode aan de Vrijdagavond''.
  Ook leuk om te lezen...
  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: SĂĽdweststadion Ludwigshafen

  In de fotoreportages

  Als het er dan toch uit moet

  In de videotheek

  Waldhof Mannheim