Groundhopping

Royal Antwerp FC – Zwarte Leeuw

Bekervoetbal, je weet nooit wat een wedstrijd kan doen. Een aardig affiche kan ineens een ontzettende zaadpot worden, terwijl bij een andere wedstrijd de doelpunten en het gezang je om de oren vliegen. Er zijn echter van die clubs, waarvan je al op voorhand weet dat de wedstrijd gaaf kan worden. Een van die clubs is Royal Antwerp FC, dat afgelopen zaterdag voor de Belgische beker tegen Zwarte Leeuwe speelde.

De wedstrijd zou eigenlijk in Rijkevorsel gespeeld worden, maar door een kermis werd de wedstrijd naar de Bosuil verplaatst. De Bosuil en Royal Antwerp FC behoeven geen verdere introductie meer. En als onze Hekkenhangers Stadiongebod en Martijn M. de Bosuil bezoeken, dan weet je dat er erg vette foto’s uit de lens van beide heren komen. Kijken is ook hier weer genieten!

Foto’s Royal Antwerp FC – Zwarte Leeuw

Martijn
Martijn was sinds de oprichting van In De Hekken, tot 2019, redacteur en vaste schrijver. Daarnaast beheerde hij de In De Hekken Instagram pagina en de Twitter pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver was voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht liet schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %