België & NederlandIn de Toto divisie

Ode aan de vrijdagavond: Vol uitvak FC Twente in Helmond

Na een week werken is er niets zo fijn om neer te strijken bij je ‘local’. Of iemand anders zijn ‘local’. Met een biertje uiteraard. Of twee. Als neutrale kijker vind ik de vrijdagavond echt zo erg nog niet, al hoort voetbal uiteraard op zondagmiddag half 3. Of zaterdagavond 8 uur. Afijn, na het werk snel de trein in op weg naar een nieuw avontuur in de Keuken Kampioen Divisie. Op zoek naar een verborgen parel of gewoon genieten van een prachtig, sfeervol uitvak. Speciaal voor onze mooie, gekke, door KNVB en Jong elftallen gedomineerde Keuken Kampioen Divisie: een ode aan de vrijdagavond.

Vol uitvak

Vorig seizoen werden, tot onze verbijstering, onze kaarten geblokkeerd door Helmond Sport. De normalisatie was weer eens ver te zoeken. Dit keer verliep voor ons alles soepel. De kaarten werden ons ruim van te voren toegezegd. Vele FC Twente supporters hadden het moeilijker. Het veel te kleine uitvak was binnen mum van tijd uitverkocht. Gevolg was dat velen hun kaarten op de thuisvakken kochten. Helaas voor hen werden deze kaarten geweigerd. Anderen hadden wel geluk en kwamen zelfs een ID-controle door. Afijn. Een vol uitvak zorgde voor een heerlijke sfeer in Helmond Sport. Voor liefhebbers van volle uitvakken, zoals wij, is het genieten als FC Twente ergens op bezoek komt.

Beelden

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Stefan van Leeuwen
Over de schrijver

Stefan is gek op Feyenoord en de Kuip, hij staat (!) op de Noordzijde en is zeer regelmatig aanwezig in de uitvakken. Bovendien is hij regelmatig aanwezig bij de amateurderby's in ons land en schrijft o.a. de serie ''Ode aan de Vrijdagavond''.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitStart de Normalisatie

  KNVB en FOX: Nog ongemakkelijker dan Ciara

  In de videotheek

  De charme van de beker

  België & NederlandDerby DaysIn de actualiteit

  Feest in Helmond na gewonnen Brabantse Derby

  In de actualiteit

  Straf FC Groningen: Geen supporters op Vak-F tegen Twente