Fotoreportages

Ludieke graffiti oorlog: Bokito bemoeit zich er mee

In een eerder bericht kon je al lezen dat er een ludieke graffiti oorlog is uitgebroken, waarbij de Utrechtse Kabouter en Ollie elkaar de loef afsteken. Nou, de creatieve fans van FC Utrecht en Feyenoord hebben niet stil gezeten. Een weekje later blijkt dat Bokito zich er ook mee bemoeit en zijn Rotterdam en Utrecht weer enkele kunstwerken rijker.

Zo bemoeit ook Bokito zich er tegenaan. Op Instagram zien we wat foto’s voorbij komen, die we je niet willen onthouden. Spot je zelf graffiti’s in Rotterdam of Utrecht die met de aankomende bekerfinale te maken hebben? Post hem op Instagram en gebruik de hashtag #indehekken. Wie weet reposten we hem op ons goedlopend Instagram account!

Ludieke Graffiti oorlog: Bokito

Ludieke Graffiti oorlog: Bokito houdt blijkbaar van kabouters als ontbijt (via @Stadiongebod)

Ondertussen zaten ze in Utrecht ook niet stil en lieten de Utrecht fans het kabouter leger los op Ollie. De arme olifant overleefde het niet.

Ludieke Graffiti oorlog: Ollie wordt opgevreten

Ludieke Graffiti oorlog: Ollie wordt opgevreten (via @djefff)

Een oplettende lezer spotte onderstaande graffiti in Rotterdam

Ludieke Graffiti oorlog: Kunstzinnig

Ludieke Graffiti oorlog: Kunstzinnigheid in Rotjeknor (via @homebase_art)

Het sfeertje wordt met de kunstwerken in positieve zin opgeklopt. Spot je zelf graffiti’s in Rotterdam of Utrecht die met de bekerfinale te maken hebben? Post hem op Instagram en gebruik de hashtag #indehekken. Wie weet staat hij er de volgende keer wel tussen!

Martijn
Martijn was sinds de oprichting van In De Hekken, tot 2019, redacteur en vaste schrijver. Daarnaast beheerde hij de In De Hekken Instagram pagina en de Twitter pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver was voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht liet schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %