ActueelInterviewsKeuken Kampioen Divisie

Het seizoen van: MVV

Het (betaald) voetbalseizoen zit er weer op in Nederland. Tijd om terug te blikken op afgelopen seizoen met een aantal gruwelijk lekkere foto’s en video’s. Vandaag aandacht voor MVV. De foto’s komen grotendeels van Maikelll043. Kijk en geniet van de beelden van dit seizoen.

Het seizoen van MVV valt redelijk makkelijk te beschrijven: middelmatig. Hoewel het een tijdje lang de goede kant op leek te gaan en er op een gegeven moment zelfs een periode lang heel goed werd gespeeld is de eindscore matigjes. De play-offs werden misgelopen en dat betekent weer een nieuw seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.

Enige lichtpuntje: de rivaal Roda JC werd wel onder zich gehouden. De derby, thuis tegen Roda JC, zorgde voor één van de spaarzame hoogtepunten dit seizoen. De rivaal werd in een kolkend stadion verslagen. Klik hier voor het hele verslag. De derby in Kerkrade werd geboycot. De lokale driehoek besloot zoveel maatregelen in te voeren, dat het voor MVV supporters niet meer mogelijk was om de club op een normale manier te supporten. De club uit Maastricht kwam terug van een 2-0 achterstand tot 2-2.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %