Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Groundhopping

Derby della Capitale

Onze man Dave is overal waar ze tegen een bal trappen. Hoe hij het doet weten we niet, maar de ene week is hij aanwezig bij een grote Turkse derby, dan zit hij weer in Liverpool en afgelopen weekend was hij getuige van de ‘Derby della Capitale’ tussen S.S. Lazio en AS Roma. Onderweg naar de wedstrijd pakt hij en passant ook nog even de afsluitende training van AS Roma mee. The lucky bastard!

S.S. Lazio zou de derby overigens met 3-2 winnen na een ongelooflijke hakpartij met alles erop en eraan. Op de Curva Sud zat de sfeer er voor aanvang van de wedstrijd overigens nog prima in.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitStart de Normalisatie

  Start de normalisatie: uitsupporters ontvangen - zo kan het dus ook

  Derby Days

  De Derby del Sole: Hoe een innige vrienschap veranderde in een strijd op leven en dood

  GroundhoppingIn de actualiteitUltras/fanatieke supporters

  Derby della capitale e gli ultras di Ostia Mare !

  In de actualiteit

  TOTTI!!!!