Actueel

Blinde paniek in Nederland: Feyenoord supporters in Amsterdam

Blinde paniek in voetballand Nederland. Sportclub Feyenoord strijdt mee om de periodetitel in de Hoofdklasse A. De een na laatste wedstrijd van het seizoen wordt gespeeld tegen AVV Swift. In Amsterdam. 

En dus is er blinde paniek. De sportclub wint en er wordt wat vuurwerk afgestoken. Er worden anti-Ajax liedjes gezongen op het Amsterdamse sportcomplex. Politie in paniek. Amsterdammers in paniek. Allemaal heel erg anti-Semitisch natuurlijk. Net zo politiek gekleurd als de Israël vlaggen in de ArenA.

Ondertussen ziet de politie weer een kans om het uitsupportersverbod in de Klassieker wat kracht bij te zetten. Het neemt dit incident mee in gesprekken voor het nieuwe seizoen. Zo’n amateurpot is op een open sportcomplex met vrij vervoer is natuurlijk precies hetzelfde als de hyper beveiligde ArenA.

Nederland is weer volstrekt in paniek om wat geprovoceer en afgestoken vuurwerk. Media zien weer kans om (Feyenoord) supporters in een zwart daglicht te plaatsen.

 

 

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %