Groundhopping

Bestel nu: Land van Amateurs

Deze website bestaat inmiddels een jaar of 13 en dat is allemaal te danken aan de mannen die zich al jarenlang vrijwillig inzetten. Ze bezoeken de gekste wedstrijden in binnen- en buitenland en doen dat allemaal uit pure liefde voor de echte supportersbeleving. Dit gaat ook zeker op voor Lars Smit en Sander Wesdijk die naast hun buitenlandse avonturen een passie hebben voor het Nederlandse amateurvoetbal. Deze passie hebben ze nu gebundeld in een prachtig fotoboek, dat sinds vorige week in de (digitale) schappen ligt.

Land van Amateurs

Ontdek de ziel van ons voetballand in het boek ‘Land van Amateurs’, waarin Lars en Sander persoonlijk op onderzoek zijn uitgegaan om honderden wedstrijden en sportparken in alle provincies van ons land te bezoeken. Van Hellevoetsluis tot Hindeloopen en van Nieuwveen tot Neede, op zoek naar de meest unieke sportparken, stokoude tribunes en uitzonderlijke dug-outs.

Beleef tientallen dorpsderby’s, aanschouw talloze sfeeracties en ga mee met de fanatiekste supporters van ons land. Met hun camera in de aanslag zijn de auteurs diep doorgedrongen in de ziel van ons land. Ontdek de echte passie en toewijding van de amateursport in Nederland. Kortom, een boek dat niet mag ontbreken in de boekenkast van elke sportliefhebber en amateurvoetballiefhebber. Bestel ‘Land van Amateurs’ bij onze vrienden van Panenka Magazine en ontdek de schoonheid het Nederlandse amateurvoetbal!

Verkooppunten gezocht

Het boek is momenteel alleen verkrijgbaar via de webshop van Panenka Magazine, maar het zou natuurlijk mooi zijn als dit boek ook in de betere boekhandels of bij de amateurclubs zelf terecht zou komen. Heb jij een mooi verkooppunt of ken je er eentje waar het boek niet zou mogen ontbreken dan horen wij dat graag van je. Stuur even een mailtje naar [email protected] en wij brengen je in contact met de mannen.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %