Actueel

Top 40 mooiste voetbalstadions ter wereld

Enkele maanden geleden viel ons oog op een nieuwsbericht van RTL. Maar liefst 14 miljoen stemmen kwamen tot een top 40 mooiste voetbalstadions ter wereld. Het onderzoek was gedaan door het Spaanse sportmedium Marca. Er staan wat verrassende stadions tussen, zeker op plek nummer 1. Maar wij missen ook een aantal absolute pareltjes in de lijst. Kortom, tijd om samen met jullie onze eigen top 40 mooiste voetbalstadions ter wereld te maken.

Uiteraard valt over smaak niet te twisten. Ieder heeft zo zijn eigen mening. De één houdt van authentieke stadions, waar de ander gaat voor modern. Maar weinigen zullen het met ons oneens zijn dat Griffin Park, Hillsborough en Estadio Tomas Adolfo Duco fantastische stadions zijn. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Helaas is het originele uitgangspunt van Marca niet echt te vinden. De vraag is bijvoorbeeld of er al een voorselectie aan stadions was gemaakt?

Jouw top 5

Dus wij gaan het zelf ook eens aan een test onderwerpen om tot onze eigen top 40 te komen met jullie hulp. Hoe werkt het? Je kan je eigen top 5 kiezen (meerdere stadions aanvinken). Staat jouw favoriet er niet bij, dan heb je de mogelijkheid deze toe te voegen. Het moet wel een stadion zijn waar nog in gevoetbald wordt.

We zijn benieuwd.

KIJK GOED of een stadion al in de lijst voorkomt. Zinloos Om stadions dubbel in de lijst te zetten.

Top 40 mooiste stadions ter wereld?
  • Voeg je antwoord toe

Max. 5 keuzes mogelijk - druk op het pijltje voor de volledige lijst en de mogelijkheid je eigen favoriete stadion toe te voegen.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %