Actueel

Top 20 voetbaldocumentaires, -films en -series

De dagen zijn korter, het weer niet om vrolijk van te worden. Door de winterstop is er beperkt voetbal op tv. De mogelijkheid om ons verdriet weg te drinken in één of andere après ski-hut langs de piste kan voorlopig ook nog niet. Kortom, tijd om languit op de bank te ploffen met een biertje. Ongetwijfeld dat onze top 20 voetbaldocumentaires, -films en -series je daarbij het nodige vertier kan geven. Maar, dan hebben we wel eerst je hulp nodig!

Na de eerdere top 40 mooiste voetbalstadions en top 50 voetbalderby’s, geven we je nu iets waar je de komende tijd plezier aan kan beleven. Geef jouw top 3 op, maar geef daarnaast ook ideeën op. Ongetwijfeld dat er opties tussen zitten die je nog niet gezien hebt.

Top 20 voetbaldocumentaires, -films en -series

Wij hebben alvast een voorselectie gemaakt. Veertig films, series en documentaires. Van vrij recent tot terug in de jaren 60 (Two Half Times in Hell). Je kunt ze vinden bij de NPO, Netflix of andere streamingmedia. Ook ditmaal krijg je de mogelijkheid je eigen favoriet aan de lijst toe te voegen mocht deze er niet in staan. Je krijgt de mogelijkheid te stemmen tot en met nieuwjaarsdag, zodat je het nieuwe jaar kan beginnen met een goede portie voetbal.

Top 20 voetbaldocumentaires/films/series
  • Voeg je antwoord toe

Welke voetbaldocumentaire, -serie of -film behoort tot jouw favorieten? Geef jouw top 3! Mocht jouw favoriet niet op de lijst staan, dan kan je deze toevoegen. Check wel eerst goed of je optie er echt niet tussenstaat. Voor alle opties druk op het pijltje. De hele lijst komt dan tevoorschijn.

In de Hekken - Top 20 voetbaldocumentaires

The English Game te zien op Netflix

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %