In de actualiteit

Supporterscongres: in discussie over vuurwerk met Michael van Praag

Supporterscollectief Nederland organiseert zaterdag 23 maart het Supporterscongres op de KNVB Campus in Zeist. In de de derde editie is vuurwerkbeleid het hoofdonderwerp en o.a. onze grote vriend Michael van Praag zal aanschuiven voor een discussie die pittig belooft te worden.
In de Hekken Shop

Supporterscollectief Nederland organiseert zaterdag 23 maart het Supporterscongres op de KNVB Campus in Zeist. In de de derde editie is vuurwerkbeleid het hoofdonderwerp en o.a. onze grote vriend Michael van Praag zal aanschuiven voor een discussie die pittig belooft te worden. Supporterscollectief Nederland gaat in gesprek over de mogelijkheden om vuurwerk veilig af te steken.

Daarnaast zal ook de VAR worden besproken vanuit supportersoogpunt, de introductie hiervan heeft natuurlijk de nodige invloed op supportersbeleving en daar kan ongetwijfeld nog het nodige aan worden verbeterd. Als laatste onderwerp komt ook de overgang van kunst- naar natuurgras ter sprake, Almere City-Directeur John Bes komt uitleggen hoe het voor kleine clubs mogelijk moet worden om weer terug te gaan naar echt gras. Kortom, uitstekende onderwerpen om eens goed over te babbelen met de beleidsbepalers in Nederland.

Er is ruimte om je aan te melden voor het congres als geïnteresseerde met een mening. Aanmelden kan via info@supporterscollectiefnederland.nl (toegang is gratis). Vanuit In de Hekken zijn we er in ieder geval met twee man bij om Michael van Praag in ieder geval eens aan te spreken op zijn opmerkelijke twittergedrag als het op vuurwerk aankomt…

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen):

13:00 uur Inloop
13:30 uur Opening
13:45 uur Paneldiscussie over vuurwerk met Michael van Praag (UEFA), Jan Bluyssen (KNVB), Joost Arentsen (politie) en Herjan Pullen (Supporterscollectief Nederland)
15:00 uur Pauze
15:30 uur Almere City-directeur John Bes over de overstap van kunstgras naar gras
16:00 uur Presentatie en discussie over de VAR vanuit de KNVB
17:00 uur Einde met borrel en mogelijkheid om kijkje te nemen in het VAR-centrum

retro voetbalshirts
In de Hekken Shop
Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysIn de actualiteit

  Poznan Derby: burenruzie na 25 jaar terug

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de actualiteit

  Bekervoetbal in Rijssen: pyro bij Excelsior'31

  Het seizoen 2019-2020

  Wat is de mooiste vuurwerkactie van het seizoen 2019-2020? Top 16!