Against Modern Football

Start het normalisatieproce door reageren op “Mo waar is je vader dan”

De social media ontploffen na ADO Den Haag – PSV. Niet zozeer vanwege het dramatische spel van de thuisploeg, maar vanwege een spreekkoor dat zou hebben plaatsgevonden in Den Haag. ”Mo, waar is je vader dan”, zou er zijn gezongen.

Mo waar is je vader dan

De hoofdtrainer van PSV spreekt van ”schandalige spreekkoren”, maar heeft zelf helemaal niets meegekregen. Opvallend. Onderstaande quote is ook opvallend.

”Het is natuurlijk triest dat we dat mee moeten maken. Als dit een nieuwe trend wordt, zie ik het heel somber in”, zei PSV-trainer Ernest Faber.

“Het kan niet zo zijn dat een van de toptalenten uit Nederland zo wordt uitgescholden. Ik vind het afschuwelijk. Mohamed was ontdaan net binnen. Ik weet niet of dat de reden was. Maar als dit echt allemaal zo is, is het zeer respectloos, schandalig zelfs.

De hoofdtrainer van PSV wijst al met een beschuldigende vinger richting de aanhang van ADO. Dit terwijl hij zelf nog niet eens heeft gesproken met zijn toptalent over het gehele voorval. Tenenkrommend. Hij is notabene bij die wedstrijd geweest en heeft er niks van opgepikt? Op social media is te zien dat de supporters van Den Haag al meteen een stempel hebben gekregen.

https://twitter.com/FinalAjax/status/1228768812683624456?s=20

Eén van onze redacteuren was aanwezig bij deze wedstrijd. Hij weerspreekt deze ongefundeerde geruchten. Homo’s vieren carnaval. Dat is wat er gezongen is. Een andere redacteur, staand in het uitvak: wij hebben niks gehoord hierover in het uitvak. Ook de fanatieke supporters van ADO kwamen al snel met een statement.

Het is werkelijk waar weerzinwekkend hoe alle ”media” dit soort berichten oppakken. Dit terwijl er geen enkel bewijs is, zoals een filmpje of een opname van FOX Sports. Op het moment dat supporters van onder andere NAC en Helmond met buitensporig politiegeweld te maken kregen. Daar bleef de ”media” over stil.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %