In de videotheek

Royal Antwerp terug waar het thuis hoort

Royal Antwerp

Na meer dan tien jaar is Royal Antwerp Football Club er eindelijk in geslaagd de terugkeer naar het Belgische hoogste niveau te bewerkstelligen. Nadat Antwerp en Roeselare een soort van “periodekampioen” van het tweede niveau waren geweest, mochten zij in een onderlinge tweeluik strijden om promotie. Klein detail: De nummer 1 van het tweede niveau, Lierse SK, was geen periodekampioen en mocht niet opdraven voor promotie naar de eerste klasse. Snapt u hem nog?

De tweeluik tussen Royal Antwerp en Roeselare dan: De oudste club van het land wist de beide duels te winnen. Roeselare werd met 3-1 verslagen op de Bosuil. Dit weekend maakte Antwerp het karwei af, het won met 1-2 bij Roeselare. Het tweeluik met Roeselare leverde enkele schitterende beelden op van beide ontmoetingen. Kijk en geniet!

 

 

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  Groundhopping

  Entourage blijft achter bij ambitie in Hasselt

  In de actualiteit

  Lierse, waar het hart vol van is....

  Groundhopping

  Groundhopping: Royal Antwerp - KV Oostende

  In de actualiteit

  Verhitte derby: Lierse SK - Beerschot Wilrijk