In de actualiteit

Opnieuw geen Ajax-supporters welkom in Den Haag

Het Amsterdamse protest eerder dit jaar op het Malieveld in Den Haag heeft niet mogen baten. Het uitsupportersverbod tijdens wedstrijden tussen ADO Den Haag en Ajax wordt weer verlengd, waardoor er al 14 jaar sprake is van dit verbod. In samenspraak met de Haagse burgemeester Pauline Krikke besluit ADO om (voorlopig) Ajax-supporters rond het Cars Jeans Stadion te weren.

Incidenten

Het argument vóór het verbod is dat er geen of onvoldoende draagvlak is om een ander besluit te nemen. De incidenten eerder dit jaar hebben er helaas voor gezorgd dat de spanning tussen de Haagse en Amsterdamse supportersgroepen is toegenomen. Hierdoor heerst de vrees dat de veiligheid niet gegarandeerd kan worden tijdens ADO – Ajax op o.a. 6 oktober. Zo werd in februari de Dokwerker beklad en niet veel later werd er een handgranaat op het spelershome van ADO gevonden. Joost mag weten wanneer het verbod eindelijk wordt opgeheven.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  De krant van Hypocriet Nederland

  België & Nederland

  PSV - Ajax: Met Lighttown Madness mee tijdens De Topper

  In de actualiteit

  Lille OSC: autoriteiten Amsterdam laten zich weer kennen

  In de actualiteit

  Knuffelactie in De Kuip: kippenvel!