Actueel

In de Hekken Travel: Voor supporters, door supporters!

Een nieuw voetbalseizoen, een nieuwe grensverleggende stap. En daar bij zijn we op zoek naar jou! Tot op heden brachten wij de mondiale voetbalcultuur naar je toe. Maar vanaf vandaag komt daar verandering in. Vanaf vandaag kan je de voetbalcultuur, de passie, de beleving zelf ervaren! Hoe authentieker de beleving, hoe beter! Het op de tribunes trotseren van weer en wind omdat je leeft voor het voetbal. Wij maken het mogelijk om de grenzen als liefhebber te verleggen! Ga met ons mee en voeg je bij de Hekkenhangersfamilie. Met trots presenteren wij jullie: In de Hekken Travel.

Unieke voetbalreizen

De afgelopen jaren hebben de Hekkenhangers van In de Hekken Travel een breed netwerk opgebouwd binnen de mondiale voetbalwereld. Een netwerk van gelijkgestemden. Gepassioneerde liefhebbers voor wie voetbal veel meer betekent dan puur het spelletje alleen. Zij hebben ons een unieke kijk gegeven in hun beleving, de lokale cultuur en de geschiedenis. Zij hebben ons deel uit laten maken van hun passie, hun leven. Zij hebben ons supporter laten zijn van hun club.

Zoals eigenlijk overal is voetbal verweven met de maatschappij. Heeft het vele raakvlakken met de (lokale) samenleving en definiëren historische gebeurtenissen het leven van de voetbalsupporter. Met In de Hekken Travel kijken we dan ook veel verder dan puur het voetbalstadion. Wij laten je kennis maken met en deel uitmaken van die (lokale) samenleving.

Dit resulteert in een selectief, speciaal samengesteld aanbod van voetbalreizen wat langzaam zal uitbreiden. Met één of meerdere voetbalwedstrijden als fundament creëren wij een onvergetelijke totaalbeleving. Deel de gezamenlijke voetbalpassie, verbreed je culturele horizon. Voor supporters, door supporters!

Maatwerk reizen

Binnen In de Hekken Travel kunnen we bogen op jarenlange ervaring als het gaat om voetbal(cultuur) binnen een breed scala aan bestemmingen. Die ervaring vormen de basis voor onze op maat gemaakte reizen. Wil je die beleving nog net een tikkeltje meer bijzonder maken? Dat kan! Wij spelen graag nog even door in “extra time” om jou reis nog specialer te maken wat je een leven lang zal bij blijven.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Geef ons je specifieke wensen door en wij geven vorm aan de ideale reis! Deze zijn niet gebonden aan een tijdsduur. En mochten bepaalde aspecten niet haalbaar blijken, zorgen we waar mogelijk voor passende alternatieven. Zo creëren wij de perfecte opstelling rond de te bezoeken wedstrijden.

Wil je bijvoorbeeld op een unieke manier een vrijgezellenfeest of teamuitje organiseren? Laat het ons weten en wij gaan de slag!

Mindervaliden

In de Hekken Travel vindt dat voetbal toegankelijk moet zijn voor iedereen. Zo ook binnen ons reisaanbod. Wij zijn dan ook zeer verheugd om met onze inhouse expertise reizen op maat te kunnen aanbieden voor mindervaliden. Dat betekent niet alleen passende toegang tot het stadion, maar uiteraard ook reis- en verblijf. Ons doel is om er voor te zorgen dat het je aan niets ontbreekt voor een zorgeloze reis.

Website: In de Hekken Travel/

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %