DuitslandIn de fotoreportages

Hamburgse Derby in beeld!

In de Hekken - Hamburgse Derby

De Hamburgse Derby tussen Sankt Pauli en Hamburger Sport Verein (HSV) stond afgelopen maandag op het programma. Deze derby zorgt altijd voor spektakel, zowel op als naast het veld. Geniet van onderstaande beelden!

 

Nog meer Duitse derbies?

Kan je geen genoeg krijgen van Duitse derbies? Check dan ook ons artikel over de Rheinland Derby tussen 1. FC Köln en Borussia Mönchengladbach.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Sander Wesdijk
Over de schrijver

Mijn naam is Sander Wesdijk en ik heb een passie voor voetbal, reizen en fotografie. In het weekend volg ik meestal mijn club Excelsior achterna, maar ik ben ook vaak bij een obscure wedstrijd te vinden in bijvoorbeeld Polen of Israël. Tijdens wedstrijden vind ik het schitterend om de emoties van de supporters vast te leggen met mijn camera. Deze foto's wil ik graag met jullie delen!
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  Den Bosch - Oss: Stadionfik, partybus en pyro

  België & NederlandDerby DaysIn de actualiteit

  Katwijk wint knotsgekke Katwijkse Derby

  In de actualiteit

  Eindelijk weer een uitverkocht uitvak voor FC Volendam

  Derby DaysIn de actualiteit

  Rheinland Derby: Köln vs Mönchengladbach