DuitslandIn de fotoreportages

Hamburgse Derby in beeld!

In de Hekken - Hamburgse Derby
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De Hamburgse Derby tussen Sankt Pauli en Hamburger Sport Verein (HSV) stond afgelopen maandag op het programma. Deze derby zorgt altijd voor spektakel, zowel op als naast het veld. Geniet van onderstaande beelden!

 

Nog meer Duitse derbies?

Kan je geen genoeg krijgen van Duitse derbies? Check dan ook ons artikel over de Rheinland Derby tussen 1. FC Köln en Borussia Mönchengladbach.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Sander Wesdijk
Over de schrijver

Mijn naam is Sander Wesdijk en ik heb een passie voor voetbal, reizen en fotografie. In het weekend volg ik meestal mijn club Excelsior achterna, maar ik ben ook vaak bij een obscure wedstrijd te vinden in bijvoorbeeld Polen of Israël. Tijdens wedstrijden vind ik het schitterend om de emoties van de supporters vast te leggen met mijn camera. Deze foto's wil ik graag met jullie delen!
  Ook leuk om te lezen...
  Away Days VoetbalreizenHet seizoen van

  Het seizoen van IDH Travel tot Away Days

  Away Days VoetbalreizenDerby DaysIn de actualiteit

  Eternal Derby: een "standaard" onderonsje

  Away Days VoetbalreizenIn de actualiteit

  Waar gaat de voetbalreis naar toe?

  Away Days VoetbalreizenDerby Days

  Sofia Derby: gaat de eeuwigheid verloren?