DuitslandIn de fotoreportages

Hamburgse Derby in beeld!

In de Hekken - Hamburgse Derby
In de Hekken Shop

De Hamburgse Derby tussen Sankt Pauli en Hamburger Sport Verein (HSV) stond afgelopen maandag op het programma. Deze derby zorgt altijd voor spektakel, zowel op als naast het veld. Geniet van onderstaande beelden!

 

Nog meer Duitse derbies?

Kan je geen genoeg krijgen van Duitse derbies? Check dan ook ons artikel over de Rheinland Derby tussen 1. FC Köln en Borussia Mönchengladbach.

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Sander Wesdijk
Over de schrijver

Mijn naam is Sander Wesdijk en ik heb een passie voor voetbal, reizen en fotografie. In het weekend volg ik meestal mijn club Excelsior achterna, maar ik ben ook vaak bij een obscure wedstrijd te vinden in bijvoorbeeld Polen of Israël. Tijdens wedstrijden vind ik het schitterend om de emoties van de supporters vast te leggen met mijn camera. Deze foto's wil ik graag met jullie delen!
Ook leuk om te lezen...
Derby Days

Stem op de top 50 grootste voetbalderby's ter wereld

Derby DaysIn de actualiteit

Poznan Derby: burenruzie na 25 jaar terug

Away Days VoetbalreizenHet seizoen van

Het seizoen van IDH Travel tot Away Days

Away Days VoetbalreizenDerby DaysIn de actualiteit

Eternal Derby: een "standaard" onderonsje