In de actualiteit

Haarlem-stadion, de Noord-Hollandse tijdmachine

Zaterdag 9 maart stond een wedstrijdbezoek in het Haarlem-stadion op de planning. Het stadion was de thuisbasis van HFC Haarlem, de laatste jaren van Haarlem Kennermerland FC.

Van de oorspronkelijke vier tribunes, staat alleen de Kick Smit tribune nog overeind. Deze tribune straalt met de dag meer historie uit, waardoor het niveau van de wedstrijd (Haarlem Kennemerland FC 5 – FC Aalsmeer 3), de orkaanachtige weersomstandigheden en het kleine aantal toeschouwers volledig vergeten werden. Eén stap op de tribune zorgt ervoor dat de tijd terug gespoeld wordt naar de florerende jaren van HFC Haarlem. Een wedstrijd uit de Reserve 5e klasse is dus zeker de moeite waard. Hieronder staat een fotoreportage van het prachtige “stadion”. Kijk, geniet en ga terug in de tijd!

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Danny Otto
Over de schrijver

Trotse supporter van ADO Den Haag, aanwezig in vak O (Midden-Noord). Enorme voetballiefhebber die bij elke buitenlandse trip de voetbalcultuur wil proeven.
  Ook leuk om te lezen...
  België & NederlandGroundhoppingIn de actualiteit

  Eendracht Doet Overwinnen, een vergeten parel.

  De Plaatselijke FC

  De Plaatselijke FC #4: Koninklijke HFC laat voetbalhart kloppen

  In de fotoreportages

  Het trieste verhaal van het Haarlemstadion

  Columns

  Lola