Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

Gastvrij FC Volendam: NAC Breda met 1400 uitsupporters naar de Dijk

Op 30 augustus 2019 zal NAC Breda door 1400 uitsupporters worden gesteund in Volendam. FC Volendam bood FC Twente vorig seizoen de gehele korte zijde aan. Net als de club uit Enschede heeft ook NAC de beschikking gekregen over 1400 kaarten, welke vrijwel allemaal binnen een kwartier werden verkocht. De wedstrijd is alleen te bezoeken per verplichte buscombi. Hierbij konden supporters kiezen tussen de wedstrijd inclusief een bezoek aan de dijk, en alleen de wedstrijd zelf. 

1400 uitsupporters

Ondanks de verplichte buscombi is de uitwedstrijd bij FC Volendam razend populair onder de supporters van NAC Breda. De supportersvereniging kreeg de beschikking over 200 kaarten. Uitkaart+ houders kregen voorrang, zij mochten 48 uur eerder al kaarten bestellen. Ook leden van van de ‘Club van 1912’ konden eerder al een ticket bestellen. Seizoenkaarthouders kregen daarna de kans om een van de overige 500 toegangsbewijzen te kopen. Deze waren binnen een kwartier uitverkocht.

‪NAC Breda wordt over iets meer dan twee weken gesteund door 1400 supporters in Volendam. De 1400 buscombi-kaarten vlogen razendsnel over de toonbank!‬

Geplaatst door Awaydays NL op Woensdag 14 augustus 2019

Biertje op de Dijk

De NAC-supporters hadden afgelopen week de keuze tussen twee verschillende tickets. Supporters met het ticket ‘wedstrijd + de Dijk’ vertrekken zaterdag al om kwart voor drie, om vanaf vijf uur te kunnen genieten van een biertje op de Dijk. Degenen die niet naar de Dijk willen, of hier niet toe in de gelegenheid zijn, hadden de mogelijkheid alleen een wedstrijdkaart aan te schaffen. Zij zullen zaterdag om kwart over vier naar Volendam afreizen.

Kaartprijs

NAC werkte samen met enkele betrokken sponsoren om de kaartprijs voor een combiticket zo laag mogelijk te houden. Op de officiële website zegt de club uit Breda het bezoek van de wedstrijd voor iedereen aantrekkelijk te willen houden. De kaarten werden daarom voor een symbolische prijs van €19,12 verkocht.

FC Twente

FC Volendam stelde vorig seizoen ook FC Twente al de gehele korte zijde beschikbaar. De club uit Enschede verkocht toen net niet alle kaarten. Toch werd de grens van 1400 gepasseerd. Ook op de lange zijdes waren veel Tukkers te vinden.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Boy de Haan
Over de schrijver

Eindredacteur bij In de Hekken. Studeert Journalistiek om continu met voetbal, maar vooral de daarbij horende randzaken, bezig te mogen zijn. Heeft een voorliefde voor kleine dorpsclubs, stokoude tribunes en bomvolle uitvakken. Hoopt dat kunstgras ooit in zijn geheel zal verdwijnen.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19-20 van: FC Volendam

  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen 19-20 van: NAC Breda

  GroundhoppingIn de actualiteitIn de fotoreportages

  Ružomberok: voetballen bij een UNESCO werelderfgoed

  In de actualiteitIn het uitvak

  Quick Boys en VV Katwijk: Van uitwedstrijden thuiswedstrijden maken