Derby Days

Vurige avond in Ierland: Derby of Dublin

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

In Ierland stond afgelopen weekend de derby tussen Bohemian FC en Shamrock Rovers op het programma: the Derby of Dublin. Buiten het feit dat beide ploegen afkomstig zijn uit Dublin, zijn de stadsgenoten bovendien de twee meest succesvolle ploegen van het land. De wedstrijd werd gespeeld op Dalymount Park (capaciteit 8.000), de thuishaven van Bohemian FC. Circa 4000 toeschouwers waren aanwezig bij de derby en zagen de thuisploeg een 0-1 ombogen in een 3-1 overwinning. Het kleine en amateuristische stadion geeft de derby een echte old school uitstraling. Kijk en geniet van de beelden!

Bohemian F.C.

Sfeer Bohemians derby Shamrock

Shamrock Rovers

Shamrock Rovers derby Bohemians

Video

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  Away Days VoetbalreizenHet seizoen van

  Het seizoen van IDH Travel tot Away Days

  Away Days VoetbalreizenDerby DaysIn de actualiteit

  Eternal Derby: een "standaard" onderonsje

  Away Days VoetbalreizenIn de actualiteit

  Waar gaat de voetbalreis naar toe?

  Away Days VoetbalreizenDerby Days

  Sofia Derby: gaat de eeuwigheid verloren?