Ultras/fanatieke supporters

25 jaar Green Monsters Ferencváros

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Het is 20 mei als de harde kern van Ferencváros de kaarsen uitblaast: Green Monsters bestaat 25 jaar. De groep kwam bijeen bij het stadion om het te vieren.

25e verjaardag

Leden van de in 1995 opgerichte groep verzamelen bij het stadion om vervolgens met tientallen fakkels de verjaardag op gepaste wijze te vieren. De groep vormt zich rondom het adelaarsstandbeeld. Dit beeld verwijst naar de bijnaam van de club: de groene adelaars.

25 ÉVE A FERENCVÁROSÉRT!GREEN MONSTERS 1995

Geplaatst door Green Monsters op Woensdag 20 mei 2020

Het jaar 2019 van Green Monsters

2019 is goed verlopen voor de club en haar supporters. Het kampioenschap werd behaald en sinds lange tijd wist Ferencváros weer de groepsfase van een Europees toernooi te behalen. Green Monsters beleefden mooie awaydays in onder andere Zagreb en Barcelona. Tifo’s, pyroshows en andere hoogtepunten van de groep in 2019 zijn verzameld in onderstaande video!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Olav
Over de schrijver

Altijd op zoek naar de mooiste wedstrijden en stadions. Sfeer staat op één. Reist graag naar Oost-Europa. Against Modern Football!
Ook leuk om te lezen...
België & NederlandIn de fotoreportages

Stadionproject De Vijverberg

In de actualiteit

Hongaarse bekerfinale met supporters

Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

Het seizoen 19-20 van: FC Utrecht

Ultras/fanatieke supporters

Hongaars voetbal met publiek