ActueelIn de videotheek

Dat ene liedje!

Je hebt van die supportersliedjes die de hele dag in je kop blijven zitten en wat dat betreft hebben de Noord-Ieren dit toernooi al gewonnen. Het ‘Will Griggs on Fire’ gaat de hele wereld over en overal waar Noord-Ierland is gaat het helemaal los als het nummer wordt ingezet. Dankzij de winst op Oekraine is er een kans dat ze nog even in het toernooi blijven en wat ons betreft mogen ze het hele toernooi winnen omdat we dan allemaal langer mogen genieten van ze!

Het liedje wordt gezongen op het nummer ‘Freed from Desire’ van Gala uit 1996 en de creatieveling die de Noord-Ierse variant bedacht kwam tot een mooie ode aan de aanvaller van Wigan Athletic die vooralsnog de bank mag warm houden.

He will score goals, he will just score more and more.
He will score goals, that’s what we signed him for.
Will Grigg’s on fire, your defence is terrified
Will Grigg’s on fire, your defence is terrified
Will Grigg’s on fire, your defence is terrifed
Will Grigg’s on fire, na na na na na na na na na na na

Will Griggs on fire in de fanzone voor de wedstrijd

https://www.youtube.com/watch?v=Bv2K8fpqgi4

Tijdens de wedstrijd

Will Griggs on fire in de catacomben

https://www.youtube.com/watch?v=2vCMAI_d5Zc

[foto via Action Images / Pro Shots]

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %