In de fotoreportages

Wat een ontlading!

NAC fans worden helemaal gek, nadat NAC in de laatste minuten op voorsprong komt

Je kent het wellicht: In de allerlaatste minuten pakt jouw favoriete team de overwinning in de wedstrijd. Mensen die elkaar niet kennen vallen van vreugde in elkaars armen, iedereen springt en juicht als een dolle en -als er hekken zijn- sprinten mensen naar voren om in de hekken te klimmen. Zojuist zagen we onderstaande foto op Twitter voorbij komen, die alles in zich heeft: Wat een ontlading, wat een emotie… Kippenvel!

NAC fans worden helemaal gek, nadat NAC in de laatste minuten op voorsprong komt

PS: Sterkte aan degene die het Beb Bakhuys-je doet.
Foto afkomstig van F7Breda.nl

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Gastvrij FC Volendam: NAC Breda met 1400 uitsupporters naar de Dijk

  In de actualiteit

  Toch geen actie bij NAC Breda ondanks verhoging bierprijs

  In de actualiteitIn de fotoreportagesIn de Toto divisie

  Spandoek FC Dordrecht: geen hekkenhangen, maar een tifo

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: FC Dordrecht