In de actualiteit

”Waar jij ook gaat…” – Brigata Tifosi

Supporters van De Graafschap tijdens de ''Waar jij ook gaat'' Actie

De Brigata Tifosi staat al jaar en dag bekend om hun fantastische support. Zo waren we twee seizoene terug bij de geweldige promotiekraker tegen Almere City met de Joker. Dit seizoen gaven ze hun stadion een ware make-over. Hun actie vorige week met de Old-Schoolradio (en KNVB MAFFIA sticker) ging Europa door. Afgelopen weekend gaven supporters van De Graafschap hun spelers wederom een steuntje in de rug: Waar jij ook gaat, staan wij paraat! 

Waar jij ook gaat

”Het uit te werken plan begon zoals gewoonlijk weer achterop het spreekwoordelijke bierviltje. Voeg daar wat enthousiasme bij en een ‘corona proof’ awayday is geboren. We gaan vandaag de jongens in het blauw en wit laten zien dat we daad bij woord voegen. Alles geven voor deze unieke club. Met trots! We zijn samen De Graafschap. Daarom wordt er besloten om contact op te nemen met alle groeperingen en een groot deel van de vaste uitsupporters.”

Om de spelersgroep nog een laatste stukje vertrouwen bij te laten tanken wordt kort na de afslag nog een laatste groet gebracht. Met ruim 150 man in de berm en op de doorgaande weg wordt de spelersbus tot stoppen gedwongen. Dit voor een laatste massale vocale boodschap. 

Volledige fotoverslag is te vinden op de site van Brigata Tifosi!

Over de schrijver

Liefhebber van de supporterscultuur, regelmatig te vinden met camera op de tribunes in binnen- en buitenland.
Ook leuk om te lezen...
België & NederlandIn de Toto divisie

Het normale voetbal was even weer terug: supporters op de tribunes!

In de actualiteit

Nederlandse stadions in de sneeuw: de Eerste Divisie

België & Nederland

De Vijverberg kleurt blauw-wit

Het seizoen 2019-2020

Dit is de mooiste vuurwerkactie van het seizoen 2019-2020