Voetbal in België

Thuis voetbal kijken met opgenomen sfeeraudio Royal Antwerp FC

Door de huidige tijden volgen vele supporters wedstrijden van hun grote liefde thuis voor de televisie. Vooral de sfeer wordt gemist. Het reilen en zeilen van de club van dichtbij meemaken. Voor supporters van Royal Antwerp FC is hier een tussenoplossing voor!

The Sound of Royal Antwerp Football Club

Vanaf 11 september mogen supporters in België in beperkte mate weer het stadion in. Tot die tijd zijn velen het al gewend om thuis wedstrijden van zijn of haar club te volgen. Om voor wat ‘sfeer’ in de stadions te zorgen, brengen vele clubs wat standaard (supporters)geluiden ten gehore aan de kijkers thuis. Online zijn veel frustraties bij de supporters te merken, aangezien ze hun favoriete hobby niet ten volle kunnen beleven. Ze zijn namelijk verplicht om zich, in hun eigen bubbel, aan de televisie te kluisteren. Zo ook de supporters van Royal Antwerp FC. Fanatiek supporter van de club, Bart De Vré, probeert met ‘The Sound of Royal Antwerp Football Club’ (KLIK!) de pijn te verzachten. Deze Youtube-video kunnen supporters thuis gelijktijdig met de wedstrijd opzetten. 100 minuten (inclusief wat extra tijd) typisch gezang van de supporters van RAFC kunnen ervoor zorgen dat men toch het gevoel krijgt weer in het stadion te staan. Zo wordt het gemis van de tribunes verzacht.

Video Sfeer Royal Antwerp Football Club

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %