In de geschiedenisboeken

Terug in de tijd: HFC Haarlem

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De supporters van HFC Haarlem zijn ondanks het feit dat hun club al bijna vier jaar niet meer is altijd trouw gebleven aan hun grote liefde. Dankzij prachtige initiatieven zoals De Roodbroek houden ze de heerlijke club nog altijd in leven. De Roodbroek brengt in een prachtig vormgegeven (maar wel old school) magazine een ode aan de club. Met foto’s zoals hieronder uit 1965, maar vooral met heel veel mooie verhalen geven de mensen achter het blad je het gevoel dat Haarlem nog onder ons is. Voor slechts €2,50 per nummer is De Roodbroek een keiharde leestip van mijn kant, ook als je net als ik geen supporter bent van HFC Haarlem.

1965-jeugd in het stadion

1965-training-1

1965-twee oude knarren rechtenvrij

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitVergane Glorie

  Haarlem-stadion, de Noord-Hollandse tijdmachine

  In de fotoreportages

  Het trieste verhaal van het Haarlemstadion

  Columns

  Een onneembare vesting

  Columns

  Nare nasmaak aan de Tweede Divisie