Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de fotoreportages

SC Heerenveen op bezoek bij IJsselmeervogels

Foto: Pro Shots / Erik Pasman

Bekerpotten zijn altijd speciaal, vooral als het een grote club tegen een iets kleinere club is. Gisteren keek het rood-witte gedeelte van Spakenburg vol verwachting uit naar de bekerpot tegen SC Heerenveen. De Friezen hadden daarentegen ook zin in het bekerpotje tegen ‘De Rooien’ en togen met een grote groep fans naar Sportpark De Westmaat. Heerenveen won de wedstrijd met 0-1 en dat leidde bij de Friese fans tot veel vreugde. Zoveel vreugde zelfs, dat de boarding omver donderde. Erik Pasman van ProShots was ook bij die wedstrijd schoot een aantal mooie foto’s van de randverschijnselen rondom deze wedstrijd. Kijk en geniet!

Foto’s IJsselmeervogels – SC Heerenveen

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn de fotoreportages

  Fotoreportage: Een leeg Sportpark De Westmaat in voetbalbolwerk Spakenburg

  In de actualiteit

  35.000 Tukkers on tour: Wil de laatste het licht uitdoen?

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: De Friese spandoekenstrijd, een onbedoelde traditie

  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen 19-20 van: sc Heerenveen