Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Against Modern Football

Playoffs België: This is not Our football

Een paar jaar geleden voerden de KBVB en de clubs het playoff systeem in. Het is een wazig systeem, waarbij Wikipedia er zelfs een schermvullende uitleg aan besteed om het idee überhaupt tussen de oren van de lezers te krijgen. Theoretisch kan in dit systeem de nummer 6 nog kampioen worden en kan de 2-na-laatste ploeg Europees voetbal gaan spelen.

Tijdens het invoeren van de playoffs waren de commentaren niet van de lucht; Supportersacties, spelers die zelfs openlijk met anti-playoff shirts rondliepen en onmogelijke speeldagen en speeltijden. In de tussentijd deed de KBVB ook nog eens het voorstel om het bekervoetbal in België te ‘moderniseren. Het heeft er alle schijn van dat de paarse broeken op het bondskantoor in Brussel, met hun gelikte onafhankelijke onderzoeken, iets teveel geestverruimende middelen hebben ingenomen.

Ook dit seizoen staan de playoffs weer op het programma. Reden voor de fans van Standaard Luik om eens goed uit te pakken. Wat zij van die playoffs vinden? Hieronder het antwoord (foto: Dank aan Luc Melis):

Fans van Standard Liege zijn niet blij met de playoffs

Fans van Standard Liege zijn niet blij met de playoffs

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  Vijf jaar geleden: compleet volksfeest in binnenstad Gent

  In de actualiteit

  Welkom in België

  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: Voetbalmonument Het Drie Lindenstadion

  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  Het Heizeldrama, wanneer voetbal vergeten wordt