Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

Petje af voor de ware helden

Hier werken de helden van Breda - spandoek van NAC-supporters

In deze bizarre tijden is het zoeken naar mooie dingen tussen al het waanzinnige egoïstische gedrag van een ander deel van de bevolking, gelukkig bezorgen ze ons vandaag in Breda wel een brede glimlach. De supportersverenigingen Breda Loco’s en Fr0nt76 staken het personeel van het Amphia Ziekenhuis een hart onder de riem met een mooi doek met de tekst: ‘Hier werken de helden van Breda’.

De Breda Loco’s laten weten dat de zwaarste wedstrijden momenteel in het Amphia worden gespeeld en ze spreken hun respect en hulde uit voor het zorgpersoneel dat er alles aan doet om mensen in leven te houden.

Even daarvoor staken de supporters van NEC ook al het personeel van het Radboud MC een hart onder de riem.

Ook in Rotterdam krijgen de ziekenhuizen de steun van voetbalsupporters. De aanhang van Feyenoord hing “Sterker Door Strijd” spandoeken op bij zowel het Maasstad Ziekenhuis als Erasmus MC als hart onder de riem voor het zorgpersoneel. Initiatief via FRFC1908

De buren uit Spangen hadden ook een mooie actie.

Ook de Ultras Kerkrade bleven niet achter en hingen een doek op.

In het buitenland waren al eerder steunbetuigingen zichtbaar vanuit voetbalsupporters. Het eren van de helden van de belangrijkste bijzaak in het leven gebeurt nu even niet. We eren nu de helden in onder andere de zorg!

https://twitter.com/101ultras/status/1239558207938473984?s=21

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen 19-20 van: NAC Breda

  In de videotheek

  De charme van de beker

  In de actualiteitIn de fotoreportagesIn de Toto divisie

  Spandoek FC Dordrecht: geen hekkenhangen, maar een tifo

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Pezen in de provincie: nutteloze oefenwedstrijden