In de actualiteit

Hertha BSC herdenkt Berlijnse Muur op indrukwekkende wijze

InDeHekken_BerlijnseMuur
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Afgelopen weekend was het 30 jaar geleden dat de Berlijnse Muur viel. Oost en West waren weer één. Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Hertha BSC en RB Leipzig stond de club uit Berlijn stil bij deze gebeurtenis. 

De Berlijnse Muur stond letterlijk op het veld met de woorden: Samen tegen muren, samen voor Berlijn. De muur werd symbolisch afgebroken door een Trabant om deze gebeurtenis te vieren. Aan de andere kant hadden de supporters van Hertha een indrukwekkende tifo voorbereid. Tevens droegen de spelers een speciaal shirt. Op de Mauerfall-Trikot  stond geen sponsor maar een Beer, de mascotte van de club en symbool van het verenigde Berlijn. Het leverde mooie beelden op.

Foto’s via Twitter Hertha BSC

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Niels Verzijlberg
Over de schrijver

Hoofdredactie van In de Hekken. Vierdejaars SPECO Sportcommunicatie student. Content Creator bij RKC Waalwijk. Is gek van voetbal in het algemeen en probeert zoveel mogelijk wedstrijden in binnen- en buitenland te bezoeken.
  Ook leuk om te lezen...
  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de actualiteit

  Dynamo Dresden in Berlijn, nog even nagenieten

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 43)

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 32)