Voetbalsupporters

Gloryhunter

Voetbalcultuur is meer dan hier en daar een wedstrijdje bezoeken, voetbalcultuur is een manier van leven. Van de juiste outfit met de juiste witte sneakers tot je favoriete films en muziek, er gaat geen moment voorbij dat je er niet mee bezig bent. Op het gebied van muziek is er in Nederland maar 1 echte artiest die echt van ons is en die niets acteert (zoals niet nader te noemen copy cats in het genre). EZG is de stem van de tribune en brengt supporters van alle clubs bij elkaar (letterlijk ook!). Met zijn rauwe stijl die het best te omschrijven is als een mix van hip hop en hardstyle rapt hij over het leven als fanatieke supporter.

Deze week kwam zijn nieuwe video uit en deze luistert naar de naam ‘Gloryhunter’. Met teksten als “We winnen, we verliezen, zo zijn wedstrijden. Eeuwige support of anders lekker wegblijven!” laat EZG wederom zien dat hij het snapt.

Volg EZG ook via Instagram, Youtube (infected Records) & Spotify!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %