Voetbalsupporters

Eerste awayday Dutch Fanatics aangekondigd

Het is november 2019 als het Nederlands Elftal zich voor het eerst in jaren zich weer eens plaatst voor een eindronde. Het muisstille uitvak van Oranje heeft zich 90 minuten lang muisstil gehouden. Een supportersinitiatief ontstaat. Amper drie jaar later kondigen de Dutch Fanatics de eerste awayday aan. 

De Dutch Fanatics zijn al een aantal keer aanwezig geweest in De Kuip en de ArenA. Mede vanwege Corona heeft het allemaal wat langer mogen duren. Maar de eerste serieuze stappen lijken nu toch gezet. In juni waren er al 2 mooie, en voor Nederlands Elftal begrippen, grote pyro-acties. Nu is dus de eerste awayday aangekondigd.

Awayday Dutch Fanatics

Op vrijdag 24 maart speelt Nederland in Parijs. Op amper 5 uur rijden van Utrecht is dit een ideale trip. Voor iedereen die nog twijfelt: gooi de laatste schroom over bord. Koop je kaarten via OnsOranje.nl. Vandaag een clubkaart bestellen = morgen een uitkaart kopen.

https://twitter.com/vanpogototpopo/status/1605238947524780032?s=20&t=W-AAUIVa10i_QTXwMqFiPQ

NB: Er zijn genoeg mensen die niets met het interlandvoetbal hebben. Of het haten. Prima. Maar laten we deze jongens in elk geval niet tegenwerken. Niemand heeft er last van. Het Nederlands Elftal verdient ook de sfeervolle tribunes die we in Nederland elk weekend zien.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %