Actueel

Draag je steentje bij en red SC Veendam!

red-sc-veendam

Nadat het maandag einde verhaal leek voor cultclub SC Veendam stonden er al diverse supporters op die het einde van de club alsnog willen voorkomen. Oud-speler Henk de Haan riep dinsdag de stichting ‘Red SC Veendam’ in het leven en ook vanuit Maastricht deed MVV-supporter Soraya ook al een flinke duit in het zakje. Henk de Haan maakte vandaag bekend dat de teller aan zijn kant al op 72.000 euro staat en Soraya haalde binnen een dag al 15.000 euro bij elkaar.

Op de redactie zijn we in woorden altijd zeer strijdvaardig, maar leek het ons wel een goed idee om nu ook eens echt iets gaan te proberen om ervoor te zorgen dat de komende generaties ook nog mogen genieten van De Langeleegte. Na goed overleg met een aantal fanatieke supporters van SC Veendam en de medewerking van sponsors Gjaltema en Simone FM van de club denken we dat we een goede en laagdrempelige manier hebben gevonden om de club te redden door wat keiharde crowdfunding. Geld op een rekeningnummer overmaken werkt, maar is misschien voor veel mensen niet laagdrempelig genoeg en daarom is het vanaf nu mogelijk om je steentje bij te dragen door middel van een sms.

Wij roepen iedere Nederlandse voetbalsupporter op om ‘Veendam’ naar 3010 te smsen (kosten: 1,50 euro) om de club te redden van de ondergang. We hebben met HFC Haarlem, RBC Roosendaal en AGOVV Apeldoorn inmiddels wel genoeg slachtoffers zien vallen en het is tijd dat we voorkomen dat ook SC Veendam straks niet meer is. Volgens ingewijden is de curator bereid om over een redding na te denken op het moment dat de teller op 200.000 euro staat en dat moet (toch zeker) haalbaar zijn.

Buiten dat we jullie als lezers vragen om een steentje bij te dragen zou het ook heel tof zijn als supporterssites uit het hele land meedoen door dit bericht ook op de site te plaatsen. De banners uit dit bericht site zijn over te nemen. Mochten jullie een banner op een ander formaat nodig hebben dan kan je ons altijd even mailen op [email protected].

Neem dit bericht over, gebruik een banner, retweet het en deel het op Facebook. Samen kunnen wij SC Veendam redden!

Bannermateriaal

redscveendam

250 x 250 pixels

redveendam

300 x 250 pixels

banner720-90

728 x 90 pixels

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %