Actueel

Doeken maak je zelf

RKC Waalwijk neemt het vanavond thuis op tegen De Graafschap. Voor deze wedstrijd had Vak F een sfeeractie met een gedrukt spandoek bedacht. Alleen liep de bestelling vertraging op en zitten ze dus zonder spandoek. Toen ze hun beklaag tegenover het drukbedrijf op Twitter deden, antwoorden de fans van De Graafschap dat ze ook zelf het doek kunnen maken. Hierop reageerde Vak F dat ze geen beschikking hebben over doeken en verf waarna Brigata Tifosi met een ludieke actie kwam door stof en verf te brengen. Oh ja, ze gaven ook nog wat handige tips 😉

Beste leden van Vak F,

 

Een noodoproep op Twitter! Het gedrukte doekje van maar liefst 5x3m dat besteld is, wordt niet voor morgen geleverd. Een groot drama!

 

Nadat we jullie een gouden tip gaven om te overwegen het doekje zelf te maken, reageerde jullie dat er geen doek en verf was.  Aangezien wij niet de beroerdste zijn, zijn we gelijk in de auto gesprongen om jullie stof en verf te brengen. Daarnaast nog even wat handige tips voor de beginner:

 

– Maak een ontwerp
– Teken de tekst/afbeelding op het doek
– Schilder de tekst/afbeelding op het doek

 

Succes met het doek en tot morgen!

 

Brigata Tifosi

Foto’s via Brigata Tifosi

 

Niels Verzijlberg
Content Creator bij RKC Waalwijk. MSc student Business Communication and Digital Media. BA in (Sport)Communication. Is gek van voetbal in het algemeen en probeert zoveel mogelijk wedstrijden in binnen- en buitenland te bezoeken.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %