België & NederlandIn de actualiteitIn de fotoreportages

Cultuur snuiven in Nijmegen

NEC graffiti

De zomerstop doet hele rare dingen met een mens. Ik ben nog harder op zoek naar een stukje voetbalcultuur dan de media naar een negatief stukje over voetbalsupporters. En aangezien er nergens gevoetbald wordt, besloot ik het maar op een andere manier te zoeken. Samen met nog twee verslaafden dook ik Nijmegen in op zoek naar wat toffe graffiti van N.E.C. Van typex op een elektriciteitskastje tot vilstift op het stoplicht. Ook dat kan mooi zijn. En natuurlijk de geweldige stukken die gemaakt zijn door de mannen van Legio Noviomagum. Gauw nog even genieten, voordat het allemaal weer zal verdwijnen. Over 5 jaar zal er nog maar weinig over zijn van deze mooie stukjes clubliefde. Maar gelukkig liggen ze nu dus voor altijd vast!

Overigens is niet iedereen blij met deze vorm van kunst 😉

Heb je zelf vette graffiti foto’s? Mail ze naar lars@indehekken.net

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Lars Smit
Over de schrijver

Geboren in 1996 en een leven lang verliefd op N.E.C. en voetbal in het algemeen. Helemaal gek van groundhoppen, vergane glorie en amateurvoetbal. Actief als zeer matige spits in de reserve vijfde klasse.
  Ook leuk om te lezen...
  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: wandeling door eigen stad levert stadionverbod op

  In de actualiteit

  Het seizoen van: NEC

  We spraken met

  We spraken met: ForzaNEC

  In de actualiteit

  RKC supporters maken statement voor het voetbal