In de videotheek

Camping De Meerdijk is ook volgend seizoen geopend!

Alle kenners wisten het na enkele speelrondes al zeker. Wat een farce dat een team als Emmen werd toegelaten tot de Eredivisie. Een groot nadeel van het play-off systeem dat zulke clubs hun “kunsten” mochten gaan vertonen in de prestigieuze Eredivisie. En wat een medelijden moeten we hebben met al die mooie grote clubs die zich moeten verlagen tot het niveau van zo’n campingelftal. Maar goed, in de winterstop zou Emmen vast al wel gedegradeerd zijn en weer terugkeren naar de Eerste Divisie.

Of nou ja, dat was schijnbaar niet de enige mogelijkheid. Emmen heeft zich namelijk gewoon ontwikkeld tot een eredivisiewaardige ploeg (goh, wie had dat aan zien komen?) en zich keihard terecht veilig gespeeld. En daarnaast hebben de supporters zich het hele seizoen door positief laten zien en horen en zat de Oude Meerdijk elke thuiswedstrijd gewoon uitverkocht. En toen de handhaving deze week definitief werd veilig gesteld leidde dit tot geweldige beelden! Alle “grote” clubs mogen volgend jaar weer lekker naar Camping De Meerdijk toe. En dat al die zogenaamd kenners volgend jaar maar lekker even hun mond houden!

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Lars Smit
Over de schrijver

Geboren in 1996 en een leven lang verliefd op N.E.C. en voetbal in het algemeen. Helemaal gek van groundhoppen, vergane glorie en amateurvoetbal. Actief als zeer matige spits in de reserve vijfde klasse.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitStart de Normalisatie

  KNVB en FOX: Nog ongemakkelijker dan Ciara

  In de actualiteit

  Brigata Fanatico komt met belangrijk statement

  In de actualiteit

  Derby van het Noorden: de enige echte

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: FC Emmen