Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

Brabantse derby: NAC – Willem II

In de aanloop naar een derby bedenken supporters altijd ludieke acties. Ook bij de Brabantse derby tussen NAC en Willem II was er een onderling een strijd wie de beste actie had. Daarnaast waren bij de laatste training veel supporters en vuurwerk aanwezig. Hieronder een kort overzicht van de afgelopen dagen in aanloop naar de wedstrijd van morgen.

Viaduct

De Bredanaars gaven het startschot voor de acties: ze verfden een viaduct onder de A58 vlak bij het Willem II stadion in de kleuren van NAC.

Kunstwerk en straatnamen

De Tilburgers reageerden op deze actie door een kunstwerk, de Big Funnelman, langs de A27 in de kleuren van de Tilburgse ploeg te verven. Daarnaast kwamen ze met een ludieke actie door straatnamen te veranderen naar Willem II gerelateerde namen.

Foto via KS79

Foto via KS79

Foto via KS79

Laatste training

Zoals altijd leverde de laatste training bij beide clubs heerlijk beelden op vol met pyro. Geniet van onderstaande foto’s.

[Foto via Pro Shots / Marcel van Dorst]

[Foto via Pro Shots / Marcel van Dorst]

[Foto via Pro Shots / Toin Damen]

[Foto via Pro Shots / Toin Damen]

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Away Days VoetbalreizenHet seizoen van

  Het seizoen van IDH Travel tot Away Days

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19-20 van: Royal Antwerp FC

  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen 19-20 van: NAC Breda

  Het seizoen 2019-2020

  Het seizoen 19-20 van: Willem II