In de actualiteit

Brabantse derby: NAC – Willem II

In de aanloop naar een derby bedenken supporters altijd ludieke acties. Ook bij de Brabantse derby tussen NAC en Willem II was er een onderling een strijd wie de beste actie had. Daarnaast waren bij de laatste training veel supporters en vuurwerk aanwezig. Hieronder een kort overzicht van de afgelopen dagen in aanloop naar de wedstrijd van morgen.

Viaduct

De Bredanaars gaven het startschot voor de acties: ze verfden een viaduct onder de A58 vlak bij het Willem II stadion in de kleuren van NAC.

Kunstwerk en straatnamen

De Tilburgers reageerden op deze actie door een kunstwerk, de Big Funnelman, langs de A27 in de kleuren van de Tilburgse ploeg te verven. Daarnaast kwamen ze met een ludieke actie door straatnamen te veranderen naar Willem II gerelateerde namen.

Foto via KS79

Foto via KS79

Foto via KS79

Laatste training

Zoals altijd leverde de laatste training bij beide clubs heerlijk beelden op vol met pyro. Geniet van onderstaande foto’s.

[Foto via Pro Shots / Marcel van Dorst]

[Foto via Pro Shots / Marcel van Dorst]

[Foto via Pro Shots / Toin Damen]

[Foto via Pro Shots / Toin Damen]

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 49

  Derby DaysIn de actualiteit

  Sarajevo Derby: thuiskomen

  Derby DaysIn de actualiteitIn de Boeken

  Derby Days: sneak preview

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 44