Voetbal in Nederland

Ajax heeft zijn gezicht terug!

Jarenlang zijn supporters bezig geweest om Ajax zijn gezicht terug te geven en eindelijk geeft de club toe in de vorm van één van de beste thuisshirts ooit. Het klassieke logo maakt een fraaie comeback en werd door de club gepresenteerd in een met nostalgie doorspekt filmpje met Sjaak Zwart, Frank Rijkaard en Marco van Basten in de hoofdrol.

Naast het enige echte logo is de kleur rood aangepast en is de rode baan smaller gemaakt om nog klassieker te ogen. Net als bij shirts uit het verleden is het logo deels op de rode baan geplaatst. De drie sterren die normaal gesproken voorop het shirt staan zijn nu in de nek geplaatst om de voorkant er zo traditioneel mogelijk uit te laten zien.

Het uitshirt, waarmee ze letterlijk het tegenovergestelde hebben gedaan is ze bij deze vergeven. 😉

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %