Actueel

Worst seats in football!

Van de week kwamen we een geniale hashtag tegen op Twitter. Via #Worstseatsinfootball wordt eenieder opgeroepen om de meeste debiele plekken in stadions te twitteren, het liefst voorzien van foto en wat er betaald is voor die plek. Het leverde lachwekkende en hilarische beelden op, de redactie zag blauw van het lachen. Want hebben we dat allemaal niet eens meegemaakt dat we in één of ander kut uitvak stonden?

Over het algemeen hield men zich goed aan de opdracht en stroomden de geniale foto’s binnen en heb ik mij een uurtje vermaakt en lag ik dubbel door die ronduit belachelijke plekken. Ook heb je van die wijsneuzen die dan zoiets sturen als: ‘The entire stadium of Shitty, because they’re shite’. Wat dan weer de nodige reacties oplevert. Ook leuk.

Wanneer je door de foto’s en reacties scrollt zie je dat Engelsen er wel aan gewend zijn. ‘Ancient relics of past times’ noemde iemand deze slechtzicht plekken. Een paal voor je neus, een tribune die net te ver over de beneden tribune helt of gewoon een tribune die niet steil genoeg afloopt waardoor je één goal niet kunt zien, zoals op Loftus Road de thuishaven van QPR. GE-NI-AAL. Hoe verzin je het?! Het is even doorbijten, maar zoals wij altijd zeggen: WE WAREN ER WEL BIJ!

Ach, achteraf levert het mooie beelden en verhalen op. “Weet je nog, die keer bij NAC. Jammer dat die plexiglas wand zo spiegelde dat we onszelf zagen”. Niks aan het handje, mooie dag gehad. Geniet zelf van deze schitterende plekken op de Europese velden!  

Schitterende plekken bij NAC

Één van de topseats op Anfield!

Nogmaals Anfield. Can’t see the goal? Who gives a …. (47 pond betalen deze mensen)

Een wel heel vervelend uitzicht in Bristol.

Twee plekken voor de echte geluksvogels op Brammal Lane in Sheffield.

The Old Firm. Je was erbij!

Geen hoge ballen vandaag in Leeds.

Alleen corners van rechts aub!

Dubbel geluk op Goodison Park

Plateauzolen niet overbodig bij Wimbledon AFC.

Last but not least. De persoonlijke favoriet. Heerlijke plekken bij Cheltenham!

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %