Schrijf mee op In de Hekken

We zijn bij In de Hekken op zoek naar versterking van de redactie. Onze site heeft in de zes jaar dat we online zijn landelijke bekendheid en daarmee kunnen we je als (aanstormend) talent op het gebied van journalistiek (ook aan de social media-kant) een mooie plek aanbieden om je jezelf te laten zien aan de wereld. Met vele (tien)duizenden bezoekers per maand en ruim 46.000 volgers via social media hebben we een flink bereik en daar kan je als schrijver/social media redacteur je voordeel mee doen.

Wat we vragen

We zoeken naar mensen die affiniteit hebben met het supporterswereldje en de ontwikkelingen rondom het voetbal. Van het spel zelf houden mag ook, maar over voetbal schrijven we liever niet te veel. Of je nu graag schrijft over de actualiteit in de vorm van landelijk supportersnieuws, je een briljante vaste column uit je toetsenbord weet te krijgen of je zoveel volgt dat je altijd zicht hebt op de allertofste beelden die er te vinden zijn, wij zijn blij met iedereen die de site beter kan maken. Dat geldt zeker ook op het gebied van social media, waar we op sommige vlakken heel veel doen (zoals onze Instagram pagina) en op sommige vlakken zeker te weinig doen.

Wat we concreet vragen? Dat je je voor langere tijd en op regelmatige basis voor In De Hekken wilt inzetten. Je moet uiteraard een stukje kunnen schrijven, maar je hoeft absoluut geen literair wonder te zijn. Als we ergens een broertje dood aan hebben is dat hoogdravend gelul en interessantdoenerij. In de Hekken is een platform van en voor supporters en dat moet vooral zo blijven.

Wat we bieden

Wij bieden je een mooi podium waar je in een bijna vrije rol (wie wil dat niet?) je licht kunt laten schijnen op alles om het voetbal heen. Elk artikel verschijnt dankzij je eigen profiel onder je eigen (bij)naam. Een redacteurschap bij In de Hekken staat goed op je CV en buiten dat is het respect van de ekte ekte ook altijd fijn natuurlijk. 😉

Interesse?

Lijkt het je wel wat om je naam aan onze site te verbinden dan horen we graag van je via [email protected]

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.